Koelmachine

De koelmachine is al jaren een betrouwbaar aggregaat om uw kostbare melk tijdig te koelen. Door de geavanceerde scroll technologie heeft de machine weining tot geen slijt onderdelen. Deze type is uitermate geschikt voor hoge omgevingstemperaturen. Door deze koelmachine te combineren met een warmterterugwinning systeem profiteert u maximaal om warme melk zo efficient mogelijk te koelen.

AFCC Robot Koeling

lndien u kleine hoeveelheden melk of juist wisselende melkstromen heeft, dan komt u automatisch uit bij onze gepatenteerde DeLaval AFCC koelmachine. Onze AFCC koelmachine start direct vanaf de eerste liter melk en past volautomatisch zijn koelvermogen aan als de melkstroom toeneemt. De AFCC kenmerkt zich door erg korte koeltijden en is ongeëvenaard zonder de risico’s van aanvriezen. Ook voor melkstallen is de AFCC uw oplossing, aangezien u de AFCC direct al bij het starten van het melken kan inschakelen. Onze wereldwijde kennis van melken en koelen komen hierbij samen.

Lees meer over robot koeling

Compact Water Chillers

De compacte waterchillers vormen een onbegrensde koeloplossing voor veehouders die hun melkkwaliteit willen borgen. De robuuste units zijn gemaakt voor een maximaal koelvermogen bij een minimale energiebehoefte. Daarnaast kunt u de vrijgekomen warmte gelijk gebruiken om deze zo efficiënt mogelijk in te gaan zetten.

Lees meer over waterchillers