Compact Water Chiller

Met de Compact waterchillers van DeLaval investeert u niet alleen in een uniek gepatenteerd Topline DeLaval product, maar ook in de kwaliteit van uw eigen product. Koeltijden van slechts enkele seconden geven bacteriegroei geen kans.

Onze CWC staat voor ongelimiteerde en uiterst effectieve koeling waarbij gewonnen warmte uit uw product direct wordt afgegeven aan het geïntegreerde DeLaval warmteterugwinningssysteem. Kortom, het beste van twee werelden op de meeste rendabele manier samen in een prachtig concept. Van 15 tot 350 kW koelcapaciteit in een enkele unit.

De platenwisselaars, of beter bekend als platenkoelers of voorkoelers, zijn leverbaar met aluminium, rvs en titanium voor- en eindplaten. Bij de titanium versie zijn ook de voor- en eindplaat van titanium. We leveren wisselaars met dubbele of drie inwendige circuits om tegelijk met diverse media te kunnen werken. U moet hierbij denken aan koelen tegelijk met water, maar ook ijswater in combinatie met onze CWC waterchiller. Al onze platenwisselaars zijn goedgekeurd voor melkkoeling met drinkwater van rundveekwaliteit.

Voordelen

  • Extreem snelle koeling voor maximale productkwaliteit;

  • Koppelbaar met elk merk melkstal, melkrobot of industrieel proces;

  • Standaard met ingebouwde warmteterugwinning;

  • Direct buiten opstelbaar door de robuuste en zeer stijlvolle DeLaval behuizing.