Melkkoeltanks

Het koelen van de melk afkomstig van uw melkvee is een van de belangrijkste zaken voor u als melkveehouder. Dat begrijpen we bij Alfa Koeling als geen ander. Daarom helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze voor een melkkoeltank. Als trotse dealer van DeLaval bieden we diverse melkkoeltanks aan.

Silotanks

Een silotank is een rechtopstaande koeltank die zich buiten de stal bevindt. Deze koeltanks zijn altijd gemaakt van 100% roestvrijstaal. De DX3S is het toonbeeld van afwerking met hoge prestaties. Daarmee biedt het de beste garantie voor uw kostbare product: melk.

Lees meer over silotanks

Liggende koeltanks

Een liggende koeltank is uitermate geschikt voor melkveehouders met een grotere melkproducties (leverbaar van 1.300 tot 35.000 kilogram). De liggende melkkoeltanks DXCE en DXCEM van DeLaval zijn ontworpen om u als melkveehouder te ondersteunen en de melkstromen zo goed mogelijk te stroomlijnen.

Lees meer over liggende koeltanks

Open tanks

De open tanks van DeLaval zijn vooral praktisch als u snel toegang tot uw gekoelde melk wilt hebben. Daarom worden de open vaak gebruikt in ijssalons. De open tanks zijn te verkrijgen in verschillende koel klasses, waardoor er voor ieder bedrijf een juiste oplossing te vinden is.

Voorkom stilstand

Wanneer het aankomt op capaciteit kunen wij u een aantal oplossingen bieden. Alle systemen zorgen ervoor dat er tijdens het reinigen van de melkkoeltank gewoon doorgemoken kan worden. Dit voorkomt capaciteits verlies bij bijv de melkrobot. Aangezien wij met alle merken kunnen communiceren is het voor ons geen probleem welke type melkmachine of melkrobot u gebruikt.