Service

Wij bieden een uitstekende service door 24 uur per dag voor u klaar te staan. Wij zijn uw partner voor de toekomst en denken verder. Wij begrijpen dat alleen koude melk inkomen oplevert. Wij denken vanuit de uw behoeften en ontwikkelen hier creatieve oplossingen voor. Persoonlijk contact, dat vinden wij belangrijk. Wij zijn uw vertrouwde partner, leveren maatwerk en innoveren om u de beste oplossingen en zekerheid te kunnen garanderen. Wij hebben jarenlange ervaringen en ontzorgen u volledig.

Neem contact op

Onderhoud

Het onderhoud van Alfa Koeling gaat verder dan alleen repareren en onderhouden van uw melkkoeltank. Wij denken in gegarandeerde oplossingen en innovatieve alternatieven. Wij leveren maatwerk als het gaat om uw melkkoelinstallatie. Wij sluiten aan bij alle toonaangevende melkmachine leveranciers. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de techniek en kunt u nog meer aandacht besteden aan uw onderneming. U mag van ons verwachten dat wij er altijd zijn wanneer het gaat om de melkkoeling. 

Neem contact op

Servicecontracten

Om u volledig te ontzorgen kunt u bij ons een servicecontract afsluiten op uw melkkoeltank installatie. Dit heeft als voordeel dat u te allen tijde verzekerd bent van een optimale service aan uw melkkoeltank. Daarnaast geeft het u de mogelijkheid om 7 dagen in de week, 24 uur per week gebruik te maken van onze storingsdienst. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen wanneer dat nodig is.