In de melkveehouderij draait het om koude kwaliteitsmelk. Het is uw inkomen. Ook wij zijn boeren, dus wij weten hoe belangrijk snel efficient koelen van de melk is. Wij bieden als officiele dealer van DeLaval ondersteuning bij de optimalisatie van melkkoeltanks, om de kwaliteit te garanderen. Wij doen er alles aan om u met onze kennis en service van melktechniek en melkkoeling optimaal te ondersteunen.

Over ons

Wij bieden een totaaloplossing voor ruim 17.000 melkveehouderijbedrijven in Nederland door het aanbieden van service, onderhoud en verkoop van melkkoeltanks. Als dealer van DeLaval leveren wij nieuwe melkkoeltanks uit het DeLaval assortiment. Daarnaast hebben wij ook altijd een ruime voorraad aan gebruikte melkkoeltanks van diverse merken en afmetingen.

Ook wij zijn boeren, dus wij weten hoe belangrijk gekoelde melk is. Dat is waar wij dag in dag uit ons stinkende best voor doen. Wij denken in gegarandeerde oplossingen en innovatieve alternatieven en vinden het belangrijk dat ons advies past bij de vraag van u als melkveehouder. Wij bieden persoonlijke ondersteuning en totaaloplossingen om melkkoeltanks te optimaliseren. Wij vinden dat iedereen goede ondersteuning verdient, zeker als het gaat om een kostbaar goed als uw melk.