Hoogwaardige oplossingen van DeLaval

We zijn een trotse dealerorganisatie van wereldmarktleider DeLaval. Als u kiest voor de hoogwaardige oplossingen van DeLaval, kiest u ook voor productiviteit. Dat is onze overtuiging.

Team Alfa Koeling

Alfa Koeling

Alfa Koeling is gespecialiseerd in melkkoeltanks. We bieden melkveehouders een totaalpakket waarin het gaat om advies, verkoop, installatie, service en onderhoud. Een totaaloplossing bieden voor melkkoeling, dat is wat we doen.

Onze focus ligt op koeling, maar ons werk gaat veel verder dan het leveren en installeren van melkkoeltanks. We denken proactief met u mee en geven een advies op maat. En als alle apparatuur eenmaal is geïnstalleerd, kunt u 24 uur per dag bij ons terecht voor service en onderhoud.

Inmiddels werken we voor 17.000 melkveehouders in Nederland. We hopen dat we ook u met onze kennis en service mogen ondersteunen. Met de juiste kennis en innovatieve technieken zijn topprestaties mogelijk. Ook voor uw bedrijf.

waarom kiezen voor Alfa Koeling?

Wij begrijpen dat alleen koude melk voor inkomsten zorgt

Alfa Koeling biedt een totaaloplossing voor de koeling van uw melk. Als trotse dealer van DeLaval leveren wij nieuwe melkkoeltanks uit het assortiment van dit gerenommeerde merk. Daarnaast beschikken wij over een ruime voorraad aan gebruikte melkkoeltanks van diverse merken en afmetingen.

Het boerenbedrijf zit ook in ons DNA, dus wij weten hoe belangrijk gekoelde melk voor u is. Wij denken in innovatieve totaaloplossingen om melkkoeltanks te optimaliseren. Wij vinden dat iedereen goede ondersteuning verdient, zeker als het gaat om een kostbaar goed als uw melk.

N

Totaaloplossing op maat voor uw bedrijf

N

Verkoop, installatie, service en onderhoud

N

Trotse dealer van topmerk DeLaval

N

Ruime voorraad gebruikte melkkoeltanks

N

Jarenlange ervaring

N

24/7 service en ondersteuning

N

Duurzame toepassingen

Melkkoeltanks

Voor u als melkveehouder draait het om het leveren van kwaliteitsmelk. Het koelen van uw melk speelt daarbij een essentiële rol. We helpen u met maken van de beste keuze voor een melkkoeltank.

 

Lees meer

Lees meer

Koelaggregaten

Alfa Koeling levert verschillende systemen voor koeling.

Lees meer

Energie

Onze uitdaging is om uw melk zo efficient en duurzaam mogelijk gekoeld te krijgen. Daarvoor kennen we diverse oplossingen

Alfa Nieuwsbrief