Nieuws

Nieuws

Alfa Koeling neemt activiteiten Packo Fullwood Noord-Nederland over

Met trots kondigen wij de overname aan van de koeling activiteiten van Packo Fullwood Noord-Nederland. Deze strategische overname markeert een belangrijke stap in de uitbreiding van de aanwezigheid van Alfa Koeling in de Noord-Nederlandse regio.

Uitbreiding en versterking
Door de overname van Packo Fullwood Noord-Nederland kan Alfa Koeling haar klantenbestand aanzienlijk uitbreiden en haar positie in de markt verder versterken. De integratie van deze expertise zal Alfa Koeling in staat stellen om nog beter in te spelen op de behoeften van haar klanten en nieuwe markten te betreden. “Wij zijn verheugd om Packo Fullwood Noord-Nederland te verwelkomen in de Alfa Koeling familie,” zegt Albert Mulder, directeur van Alfa Koeling. “Deze overname is een belangrijke mijlpaal in onze groeistrategie en stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn met hoogwaardige koeloplossingen.”

Toekomst
In de komende maanden zal de focus liggen op een soepele integratie van beide bedrijven. Er zullen geen directe veranderingen plaatsvinden voor de huidige klanten van Packo Fullwood Noord-Nederland; zij kunnen dezelfde hoge kwaliteit en service blijven verwachten die zij gewend zijn.

Oplossingen van Alfa

We kijken graag met u naar de langere termijn

N

Melkkoeltanks

N

Silotanks

N

Liggende melkkoeltanks

N

Koelaggregaten

N

AFCC robotkoeling

N

Waterchiller

N

Onze oplossingen

N

Service en onderhoud

N

Energie

Melkkoeltanks

Voor u als melkveehouder draait het om het leveren van kwaliteitsmelk. Het koelen van uw melk speelt daarbij een essentiële rol. We helpen u met maken van de beste keuze voor een melkkoeltank.

 

Lees meer

Lees meer

Koelaggregaten

Alfa Koeling levert verschillende systemen voor koeling.

Lees meer

Energie

Onze uitdaging is om uw melk zo efficient en duurzaam mogelijk gekoeld te krijgen. Daarvoor kennen we diverse oplossingen