Hoogwaardige oplossingen van DeLaval

We zijn een trotse dealerorganisatie van wereldmarktleider DeLaval. Als u kiest voor de hoogwaardige oplossingen van DeLaval, kiest u ook voor productiviteit. Dat is onze overtuiging.

Team Alfa Koeling

Uw kennispartner

We zijn bij Alfa Koeling niet alleen bezig met de verkoop en installatie van nieuwe of gebruikte melkkoeltanks. We doen veel meer dan dat. We zetten graag onze ervaring en kennis in voor onze klanten. We zijn innovatief en vinden altijd de best passende oplossing. We denken proactief met u mee en helpen u met het vinden van de oplossing die perfect past in uw bedrijf. Hoe beter de oplossing, hoe beter de kwaliteit van uw melk.

Innovatieve oplossingen

We kijken graag met u naar de langere termijn

Er zijn verschillende oplossingen beschikbaar voor de opslag van uw kostbare melk. Maar welke oplossing past het beste bij uw situatie? Welke oplossing sluit aan bij uw toekomstvisie en ambities? De eerste stap is het bepalen van het opslagformaat dat u nodig heeft. Wilt u een silotank of een horizontale melkkoeltank? De ruimte waar de melkkoeltank in uw bedrijf komt te staan, is vaak bepalend voor deze stap. Wij helpen u met het maken van de beste keuze.

N

Melkkoeltanks

N

Silotanks

N

Liggende melkkoeltanks

N

Koelaggregaten

N

AFCC robotkoeling

N

Waterchiller

N

Onze oplossingen

N

Service en onderhoud

N

Energie

Melkkoeltanks

Voor u als melkveehouder draait het om het leveren van kwaliteitsmelk. Het koelen van uw melk speelt daarbij een essentiële rol. We helpen u met maken van de beste keuze voor een melkkoeltank.

 

Lees meer

Lees meer

Koelaggregaten

Alfa Koeling levert verschillende systemen voor koeling.

Lees meer

Energie

Onze uitdaging is om uw melk zo efficient en duurzaam mogelijk gekoeld te krijgen. Daarvoor kennen we diverse oplossingen

Alfa Nieuwsbrief