Service en onderhoud

De best mogelijke service, dat is wat wij onze klanten kunnen bieden. Wij staan daarom 24 uur per dag voor u klaar om de beste service te verlenen. We willen graag uw partner voor het heden én de toekomst zijn. Samen mét u voortuitkijken en meedenken in oplossingen voor uw bedrijf.

Service

Wij begrijpen dat alleen koude melk inkomsten oplevert. Wij denken proactief met u mee. Wij inventariseren uw behoeften en ontwikkelen daar creatieve oplossingen voor. Persoonlijk contact, dat vinden wij belangrijk. Wij zijn uw vertrouwde partner, leveren maatwerk en innoveren voortdurend om u de beste oplossingen en zekerheid te kunnen garanderen. Wij hebben jarenlange ervaring en ontzorgen u volledig. Bovendien zijn we dealer van het gerenommeerde merk DeLaval.

Onderhoud

Het onderhoud van Alfa Koeling gaat verder dan alleen het repareren en onderhouden van uw melkkoeltank. Wij denken in oplossingen die bij u en uw bedrijf passen en die optimaal werken. Wij leveren maatwerk als het gaat om uw melkkoelinstallatie. Wij sluiten aan bij alle toonaangevende melkmachineleveranciers. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de techniek en kunt u nog meer aandacht besteden aan uw onderneming. U mag van ons verwachten dat wij er altijd voor u zijn wanneer het gaat om de melkkoeling.

Servicecontracten

Wij weten aan welke knoppen we moeten draaien om uw marges te vergroten. Onze medewerkers voelen uw verantwoordelijkheid. Met de wereldwijde kennis van o.a. DeLaval ondersteunen wij u om een topcoach te worden van uw sterrenteam. Wij staan 24/7 voor u klaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Oplossingen van Alfa

We kijken graag met u naar de langere termijn

N

Melkkoeltanks

N

Silotanks

N

Liggende melkkoeltanks

N

Koelaggregaten

N

AFCC robotkoeling

N

Waterchiller

N

Onze oplossingen

N

Service en onderhoud

N

Energie

Melkkoeltanks

Voor u als melkveehouder draait het om het leveren van kwaliteitsmelk. Het koelen van uw melk speelt daarbij een essentiële rol. We helpen u met maken van de beste keuze voor een melkkoeltank.

 

Lees meer

Lees meer

Koelaggregaten

Alfa Koeling levert verschillende systemen voor koeling.

Lees meer

Energie

Onze uitdaging is om uw melk zo efficient en duurzaam mogelijk gekoeld te krijgen. Daarvoor kennen we diverse oplossingen