Melkkoeltanks

Voor u als melkveehouder draait het om het leveren van kwaliteitsmelk. Het koelen van uw melk speelt daarbij een essentiële rol. Bij Alfa Koeling begrijpen we dat als geen ander. We helpen u graag met maken van de beste keuze voor een melkkoeltank. We zijn trotse dealer van DeLaval en de melkkoeltanks van dit topmerk zijn ook voor u beschikbaar.

Silotanks

Een silotank is een rechtopstaande koeltank die zich buiten de stal bevindt. Deze koeltanks zijn altijd gemaakt van 100% roestvrij staal. De DX3S van DeLaval is het toonbeeld van afwerking met hoge prestaties. Daarmee biedt deze tank de beste garantie voor uw kostbare melk.

Meer over silotanks

Liggende koeltanks

Een liggende koeltank is uitermate geschikt voor melkveehouders met grotere melkproducties (leverbaar van 1.300 tot 35.000 kilogram). De liggende melkkoeltanks DXCE en DXCEM van DeLaval zijn ontworpen om u als melkveehouder optimaal te ondersteunen en de melkstromen zo goed mogelijk te stroomlijnen.

Meer over liggende koeltanks

Open tanks

De open tanks van DeLaval zijn vooral praktisch als u snel toegang tot uw gekoelde melk wilt hebben. Daarom worden deze tanks vaak gebruikt in ijssalons. De open tanks zijn te verkrijgen in verschillende koel-klasses, waardoor voor ieder bedrijf de juiste oplossing te vinden is.

Onze systemen voorkomen stilstand

Productiecapaciteit is belangrijk. Daar zijn we ons van bewust. De systemen van DeLaval hebben mogelijkheden waarbij er tijdens het reinigen van de melkkoeltank gewoon doorgemolken kan worden. Zo voorkomt u capaciteitsverlies bij bijvoorbeeld de melkrobot. Het maakt niet uit welk type melkmachine of melkrobot u gebruikt. De systemen van DeLaval die we leveren, kunnen met alle merken communiceren.

Oplossingen van Alfa

We kijken graag met u naar de langere termijn

N

Melkkoeltanks

N

Silotanks

N

Liggende melkkoeltanks

N

Koelaggregaten

N

AFCC robotkoeling

N

Waterchiller

N

Onze oplossingen

N

Service en onderhoud

N

Energie

Melkkoeltanks

Voor u als melkveehouder draait het om het leveren van kwaliteitsmelk. Het koelen van uw melk speelt daarbij een essentiële rol. We helpen u met maken van de beste keuze voor een melkkoeltank.

 

Lees meer

Lees meer

Koelaggregaten

Alfa Koeling levert verschillende systemen voor koeling.

Lees meer

Energie

Onze uitdaging is om uw melk zo efficient en duurzaam mogelijk gekoeld te krijgen. Daarvoor kennen we diverse oplossingen