Koelaggregaten

Koelmachine

De koelmachine is al jaren een betrouwbaar aggregaat om uw kostbare melk op tijd mee te koelen. Door de geavanceerde scrolltechnologie die is toegepast, heeft de machine weinig tot geen slijt van de onderdelen. Dit type is uitermate geschikt voor hoge omgevingstemperaturen. Door deze koelmachine te combineren met een warmteterugwinningssysteem profiteert u maximaal van de technische mogelijkheden en kunt u uw melk zo efficiënt mogelijk koelen.

AFCC robotkoeling

Heeft u kleine hoeveelheden melk of juist wisselende melkstromen? Dan komt u automatisch uit bij de gepatenteerde DeLaval AFCC koelmachine. Deze AFCC koelmachine start direct vanaf de eerste liter melk en past volautomatisch haar koelvermogen aan als de melkstroom toeneemt. De AFCC is ongeëvenaard door zijn buitengewoon korte koeltijden zonder de risico’s van aanvriezen. Ook voor melkstallen is de AFCC uw oplossing, aangezien u de AFCC direct al bij het starten van het melken kunt inschakelen. De wereldwijde kennis over melken en koelen van DeLaval komt hierbij samen.

Lees meer over robotkoeling

Compact waterchiller

De Compact waterchillers vormen een onbegrensde koeloplossing voor veehouders die hun melkkwaliteit willen borgen. De robuuste units zijn gemaakt voor een maximaal koelvermogen bij een minimale energiebehoefte. Daarnaast kunt u de vrijgekomen warmte gelijk gebruiken om die zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Lees meer over waterchillers

Oplossingen van Alfa

We kijken graag met u naar de langere termijn

N

Melkkoeltanks

N

Silotanks

N

Liggende melkkoeltanks

N

Koelaggregaten

N

AFCC robotkoeling

N

Waterchiller

N

Onze oplossingen

N

Service en onderhoud

N

Energie

Melkkoeltanks

Voor u als melkveehouder draait het om het leveren van kwaliteitsmelk. Het koelen van uw melk speelt daarbij een essentiële rol. We helpen u met maken van de beste keuze voor een melkkoeltank.

 

Lees meer

Lees meer

Koelaggregaten

Alfa Koeling levert verschillende systemen voor koeling.

Lees meer

Energie

Onze uitdaging is om uw melk zo efficient en duurzaam mogelijk gekoeld te krijgen. Daarvoor kennen we diverse oplossingen