Compact waterchiller

Met de Compact waterchillers van DeLaval investeert u niet alleen in een uniek gepatenteerd Topline DeLaval-product, maar ook in de kwaliteit van uw eigen product. Koeltijden van slechts enkele seconden geven bacteriegroei geen kans.

Compact waterchiller

De CWC van DeLaval staat voor ongelimiteerde en uiterst effectieve koeling waarbij gewonnen warmte uit uw product direct wordt afgegeven aan het geïntegreerde DeLaval warmteterugwinningssysteem. Kortom, het beste van twee werelden op de meeste rendabele manier samen in een prachtig concept. Van 15 tot 350 kW koelcapaciteit in een enkele unit.

De platenwisselaars, beter bekend als platenkoelers of voorkoelers, kunnen we leveren met aluminium, rvs en titanium voor- en eindplaten. Bij de titaniumversie zijn ook de voor- en eindplaat van titanium. We leveren wisselaars met dubbele of drie inwendige circuits om tegelijk met diverse media te kunnen werken. U moet daarbij denken aan koelen tegelijk met water, maar ook ijswater in combinatie met onze CWC waterchiller. Al onze platenwisselaars zijn goedgekeurd voor melkkoeling met drinkwater van rundveekwaliteit.  

Voordelen

  • Extreem snelle koeling voor maximale productkwaliteit;
  • Koppelbaar met elk merk melkstal, melkrobot of industrieel proces;
  • Standaard met ingebouwde warmteterugwinning;
  • Direct buiten opstelbaar door de robuuste en zeer stijlvolle DeLaval-behuizing.

 

Oplossingen van Alfa

We kijken graag met u naar de langere termijn

N

Melkkoeltanks

N

Silotanks

N

Liggende melkkoeltanks

N

Koelaggregaten

N

AFCC robotkoeling

N

Waterchiller

N

Onze oplossingen

N

Service en onderhoud

N

Energie

Melkkoeltanks

Voor u als melkveehouder draait het om het leveren van kwaliteitsmelk. Het koelen van uw melk speelt daarbij een essentiële rol. We helpen u met maken van de beste keuze voor een melkkoeltank.

 

Lees meer

Lees meer

Koelaggregaten

Alfa Koeling levert verschillende systemen voor koeling.

Lees meer

Energie

Onze uitdaging is om uw melk zo efficient en duurzaam mogelijk gekoeld te krijgen. Daarvoor kennen we diverse oplossingen